Basis- And Kleuteronderwijs Lisse

Rembrandtschool

Adres
Frans Halsstraat 6
Plaats
2162 CM Lisse
Telefoon
0252 415 358

Informatie

Rembrandtschool is gevestigd op Frans Halsstraat 6 . Het volgende wordt aangeboden: Basis- And Kleuteronderwijs In Lisse zijn er 13 andere Basis- And Kleuteronderwijs. Een overzicht is hier te vinden.

Beoordelingen

7 Beoordelingen, in gemiddeld 5 Stars

Danielle van der Steen schreef op 15-04-2016

Fijne school

Onze kinderen hebben het op de Rembrandtschool heel erg naar hun zin en dat is voor ons het aller belangrijkste. Er is door de leerkrachten veel aandacht voor zowel kinderen als ouders. Op de Rembrandtschool worden er, zeker het laatste jaar, behoorlijk veel ontwikkelingen doorgemaakt. Wij ervaren dit als ouders zeer positief en laat ons zien dat het onderwijs in beweging en van deze tijd is. Bij vragen over de ontwikkeling van je kind, zowel over het leren als over gedrag staat de deur open en wordt er naar jou als ouders geluisterd. Wij ervaren de Rembrandt als een kleine gezellige school met veel aandacht voor kinderen en we kunnen deze school dan ook aan iedereen aanbevelen.

Monique schreef op 04-04-2016

Super school waar je kinderen op 1staan

Onze kinderen gaan met plezier naar school. Wij vinden het een school waar je voelt dat je kind op de 1e plaats staat. Er word goed gekeken naar je kind en ze worden uitgedaagd op hun niveau. Er word goed gewerkt aan de kanjertraining. De deur van de leraren en directie staan altijd open . Een school waar kind en ouder zich welkom voelt.

Hanneke Vreeswijk schreef op 08-03-2016

Leuke en betrokken basisschool

Mijn kinderen gaan elke dag met plezier naar school. Naast het lesgeven in een persoonlijke omgeving worden er vele extra's meegegeven aan de kinderen. Mijn persoonlijke favoriet is de kanjertraining, waarbij ze inzicht krijgen over hun eigen gedrag, leren om te gaan met anderen en hoe in een groep zichzelf te zijn en respect te hebben voor anderen. Dit verhoogt hun zelfvertrouwen en inlevingsvermogen. Voor de ouders is er meer dan voldoende mogelijkheid om in contact te zijn met de leerkrachten over je eigen kind, zowel hoe het gaat in de klas maar ook hoe is het karakter van je kind en hoe kan de leerkracht daar in de klas het beste mee omgaan. Ik ervaar dit als zeer prettig en herken mijn eigen kinderen in de verhalen van de leerkrachten. Ik kan deze school aan iedereen aanbevelen, die op zoek is naar een thuis van huis op school.

Mirjam Meeuwissen schreef op 04-03-2016

Fijne school, goede sfeer

Onze kinderen gaan met veel plezier naar de Rembrandtschool. De leerkrachten zijn zeer betrokken en verstaan hun vak. Naast goed onderwijs is ook tijd en ruimte voor leuke activiteiten !

Ellen schreef op 04-03-2016

Super school

De rembrandtschool is echt een super leuke school. Mijn kinderen hebben het er prima naar hun zin. Veel aandacht voor werken op het eigen niveau. Gezellige school en een fijne sfeer! Echte aanrader! Zeker met het oog op de toekomst met ook nog een gerenoveerd gebouw!

Vreugde schreef op 04-03-2016

Uistekende Basisschool

Een school waar onze kinderen zich thuis voelen en waar ontzettend goede leerkrachten werken. Kortom een school waar onze kinderen zichzelf mogen zijn en zich goed kunnen ontwikkelen, zeer tevreden ouders!!!

Patricia schreef op 04-03-2016

Kanjers

Mijn dochter zit nu in groep 5 van de Rembrandtschool. Vaak komt deze school niet al te positief in de krant! (Jammer dat dit nieuws altijd van een kant komt en de school niet wordt geinformeerd) En ja, er zijn niet zo veel leerlingen meer als een aantal jaren geleden! Dat klopt! Maar dat maakt de school ook een gezellige kleine school! Wat bovenaan staat is dat ondanks de moeilijke financiële situatie waarvoor het bestuur van de PCPO stichting verantwoordelijk is, is dat het team zich er als bikkels door heen slaat! Ze staan samen sterk en zorgen nog steeds voor een vorm van onderwijs waardoor het niveau op de Rembrandtschool boven het landelijk gemiddelde ligt! We hopen dat met de genomen maatregelen en de komende nieuwbouw de Rembrandtschool weer sterker wordt en nog vele jaren kinderen in de Poelpolder van Lisse een leuke schooltijd kan bezorgen!

Categorieën

Basis- And Kleuteronderwijs
0252415358 0252-415-358 +31252415358

Kaart Frans Halsstraat 6